Bemutatkozás

A GONDVISELÉS HÁZA jelenleg időseket, demenciával küzdőket ellátó szakosított ellátást nyújtó bentlakásos intézmény, amely egy volt iskolaépület egyik szárnyában került kialakításra.
Egyházi intézményként a Szombathelyi Egyházmegye fenntartásában működünk. Lakóinkat zömmel háromszemélyes szobákban tudjuk elhelyezni. Minden szobához WC és akadálymentesített tusoló tartozik. Közösségi térként ebédlő, kápolna és folyosói közösségi rész TV-vel, valamint egy kertkapcsolatos terasz is rendelkezésre áll.
Lakóink számára naponta szervezünk foglalkoztatást és/vagy lelki programot, lehetőség szerint szentmise hallgatását is. Lakóink nem csupán ellátottak, fontos segítséget nyújtanak számunkra a környezetünk szebbé tételében, és komoly imaszolgálatukkal. Számunkra pedig fontos, hogy hittel, reménnyel és szeretettel az utolsó pillanatig mellettük álljunk. Fejlesztés előtt állunk. Az iskolaépület további részein HOSPICE Ház, nyugdíjas klub, házi segítségnyújtás, nyugdíjas otthonház, rehabilitációs részleg (fizikoterápia, hidroterápia) valamint egy kikapcsolódásra, kellemes időtöltésre alkalmas park kialakítását tervezzük.
Amennyiben Önnek vagy a családjában valakinek szüksége lenne szolgáltatásainkra, keressen fel bennünket bizalommal.
Őszinte tisztelettel:
Dr. Marx Gyuláné
Intézményvezető

Az intézményről: 1993-ban a Notre Dame Női Kanonok- és Tanítórend alapította intézményünket Miasszonyunk Időskorúak Otthonaként. 2016-ban költöztünk a jelenlegi helyünkre, új fenntartóval (KOSZISZ) először telephelyként, majd a Szombathelyi Egyházmegye fenntartásába kerültünk és új néven folytattuk a munkánkat. Eddigi működésünkről részletesen a Hitvallásunk / Intézetünk története menü alatt olvashat.


0


ellátott vette igénybe szolgáltatásainkat

876


férőhelyünk száma

12


év tapasztalat áll mögöttünk

Bepillantás intézményünkbe
KARÁCSONYI ÜNNEPSÉGÜNK 2022-BEN (video).Közösség építő napok

Az elmúlt napokban otthonunk dolgozói közösség építés céljából 2 napot töltöttek a botfai Mindszenty Ifjúsági Házban.
Volt minden jó
Uzsalyné Pécsi Rita előadások
Csapatjátékok Csepregi Tamás kollégánk vezetésével
Beszélgetés
Filmnézés (Kvartett)
Kirándulás
Ínycsiklandozó, római pizzasütés Zsugyel Kornél evangélikus lelkész segítségével

Köszönjük a pályázati támogatást a BGA Zrt. -nek, mellyel programjaink megvalósulhattak.Ünnepség a GONDOZÓHÁZBAN


Hálásan köszönjük a remek és érdekfeszítő előadást.