Oktatás facebook

Minőségi munkát csak az képes végezni, aki a tudását folyamatosan szinten tartja, bővíti, nyitott az új, az innovatív megoldások felé. Ezért a alábbi fontos területeken veszünk részt oktatásban:

A) Nagyon fontosnak érezzük, hogy dolgozóink folyamatosan képezzék magukat. Az intézmény elsősorban munkaidő kedvezménnyel - esetenként anyagi hozzájárulással - támogatja a kollégák szakmai fejlődését szolgáló továbbképzések elvégzését.
B) A jövő szakembereinek a képzésébe is bekapcsolódunk. Duális képzés keretében a Zalaegerszegi SZC Deák Ferenc Technikum szociális ápoló-gondozónő képzésében veszünk részt. Fontos, hogy azokat az értékeket, amelyek a munkánkat meghatározzák, tovább tudjuk adni a következő generációknak.
C) Gyakorlati helyszínként működünk a POTE Zalaegerszegi Egészségtudományi Kar gyógytornász hallgatói számára. Az idősgondozás sajnálatos velejárója a sokféle mozgásszervi betegség kezelése. Ezek ismeretét és kezelését mutatjuk be a hallgatóknak.DUÁLIS KÉPZÉSA tartalom feltöltése folyamatban van ... Megértésüket köszönjük.


© 2022 Weboldal by: Weboldalunk látogatóinak száma: best free website hit counter