Külön térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások facebook

Fodrász

Lakóinknak lehetősége van az intézmény keretein belül fodrász szolgáltatásait igénybe venni. Örülünk, ha minden ünnepre rendezetten, csinosan jó érzéssel készülnek.
A fodrász igény esetén házhoz jön, a szolgáltatásért a kért frizurának megfelelő összeget kell fizetni.

Pedikűr

Időskorban sokszor tapasztaljuk a lábon lévő körmök megvastagodását néha gombás fertőzést. Tyúkszem, deformitások, bőrelváltozások jelentkezhetne. Ezek fájdalmasak és tovább nehezítik az idős emberek amúgy sem könnyű mozgását. A nem megfelelően történő körömvágás sebeket okozhat, fertőzést, gyulladást indíthat el, gennyesedés keletkezhet a lábon.
Lakóink lábának szakszerű ápolását megfelelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkező, a korosztályt és problémáit jól ismerő szakavatott pedikűrös végzi. Az igényt az ápoló személyzeten keresztül lehet jelezni, általában két hetente érkezik. A szolgáltatásért számla ellenében …. Ft-ot kell fizetni.

Egyéni gyógytorna

Igény esetén Baloghné Kovács Edit egyéni gyógytornát biztosít. A szolgáltatás díja 3.500 Ft / alkalom. Keddenenként és csütörtökönként foglalkozik a szakember a szolgáltatást igénylő lakókkal.© 2022 Weboldal by: Weboldalunk látogatóinak száma: best free website hit counter